передав мільйон доларів на підтримку армії

Американець Пожертував Залужному Мільйон Доларів, Які Він Віддав На Зсу

Використання матеріалів сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на Львівський портал. Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ» заснована 23 жовтня 2003 року та є офіційно зареєстрованим ЗМІ. 23-річний командир артилерійського підрозділу 152-мм гаубиць Д-20 із позивним Ганс належить до когорти офіцерів нового п… Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на нашTelegram-каналта на сторінку уFacebook. У New York Times повідомляють, що підтвердили факт пожертви у військовій пресслужбі.

Пізніше його переслідувало КДБ, і він не міг працювати. Подав заявку на отримання виїзної візи, але йому відмовили. «Генерал Залужний спрямував ці гроші у повному обсязі на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії, що підтверджено SWIFT-повідомленням банку від 5 січня 2023 року», – відзначили у ЗСУ. Так, головнокомандувач “спрямував ці гроші у повному обсязі на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії, що підтверджено SWIFT-повідомленням банку від 5 січня 2023 року”. За інформацією цього видання, Залужний спрямував гроші у повному обсязі на спеціальний рахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії. Це підтверджено SWIFT-повідомленням банку від 5 січня 2023 року.

Зі слів проректорки УКУ, отримання спадку у 2 млн доларів для них стало несподіванкою. Раніше університету вже перераховували спадки, але максимальний розмір більш детально читай на нашому сайті був трохи більше мільйона. Крім того, є чимало жертводавців, зокрема у діаспорі, які за життя допомагають вишу та можуть заповідати певні донати потім.

Очікується, що практично вся продукція цих заводів вирушатиме до України. Як наголошує газета, рішення про різке збільшення виробництва снарядів свідчить про готовність Сполучених Штатів підтримувати Україну і у разі затяжної війни з Росією. Поставки нових боєприпасів заплановано розпочати в березні, йдеться в заяві армії від 14 лютого. Контракти фінансуються за рахунок Ініціативи з підтримки безпеки України Пентагону. Петро Порошенко подякував усім, хто перераховує кошти на підтримку армії.

У процесі комунікації з американськими юристами ми зрозуміли, що реалізація всієї процедури спадкування реальна в короткі строки. Тому ми активно працювали з командою Головнокомандувача ЗСУ, американськими колегами та іншими залученими сторонами, щоб у результаті успішно завершити цей проєкт», — розповів Мар’ян Мартинюк, старший партнер MORIS. Газета повідомляє з посиланням на Національний банк України, що за минулий рік жителі та фірми країни пожертвували збройним силам 22,3 млрд гривень, або близько 500 млн доларів США.

Ці гроші головнокомандувач Збройних сил України пожертвував на потреби українських військових цього місяця. Американець українського походження Григорій Степанець пожертвував по два мільйони доларів Українському католицькому університету та Могилянці, а ще один мільйон доларів – ізраїльській армії ЦАХАЛ. Перед цим стало відомо, що Степанець передав головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному один мільйон доларів, які той віддав на потреби армії. І вдячний своїй родині за розуміння, – цитують Залужного. Гроші головнокомандувачу заповів українець з діаспори Григорій Степанець 1938 року народження. Сам він родом з Вінниці, але закінчив Московський Ломоносова.

Благодійний фонд “Повернись живим” зміг зібрати 132 мільйони доларів, а фонд Сергія Притули – 87 мільйонів доларів. Вільно володів українською, російською, німецькою, італійською та англійською мовами. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний отримав мільйон доларів у спадок та передав його на потреби Сил оборони України. Степанець закінчив середню школу і в 1956 році вступив до Московського державного університету імені М.В.

Григорій (Грегорі) Степанець — емігрант з України та громадянин США. Батько Григорія загинув у Другій світовій війні в жовтні 1941 року. Матір із сином евакуювали на Урал, де в роки війни, а також у повоєнний час, після повернення у Вінницю, родина зазнала поневірянь. Вищу освіту в галузі математики й хімії Степанець отримав у Москві. Працював у Геофізичному науково-дослідному інституті в Москві. Втратив роботу після того, як підписав лист на підтримку дисидентів, та зазнав переслідувань КДБ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pg slot